KAISER udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací
18550 Kč
Zlevněný produkt KAISER udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací od výrobce KAISER u nás najdete nejlevněji za 18550 Kč.
-
Výrobce/Značka:
- EAN: 8595561300130
Kapacita udírny Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a recepty a nechte se inspirovat! Design udírny Kaiserova elektrická 125' je stálicí i v letošní sezóně. je to Ideální domácí izolovaná udírna pro celoroční provoz, u které jsme vylepšili několik detailů pro komfortnější používání. Na sichr! Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok. Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod. Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cm Objem komory: 36 x 106,5 x 32,5 cm Průměr komínku: 100 mm Váha udírny: 40 kg Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 20 kg Fortelná kvalita Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní služby. Základní výbava Kaiserovo 125' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení Univerzální topeniště Kaiserův teploměr Odkapová miska 3 x rovný rošt 5 x Háček ve tvaru S 5 x Háček ve tvaru U 4 x Tyčky k zavěšení Regulace komínku Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Jak na to při vašem prvním uzení? S ohnišťem na dřevo se uzení v Kaiserovce od "klasiky" nijak neliší Krok 1 V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry. Krok 2 Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň! Krok 3 Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou. Uzení je kumšt Moje izolovaná 125' je ideální udírna pro všechny, kdo chtějí udit po celý rok bez ohledu na to, jestli je venku hic a nebo pod nulou. Tak raušovní uzení! Raději byste panstvo domácí udírnu s větší kubatůrou? Velké udírny Nebo z fleku poloautomatiku bez nutnosti obsluhy? Smokemeister Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!.
Materiál | Nerez |
---|---|
Hmotnost masa | Až 20kg |
Druh topení | Topeniště na dřevo |
Externí odvod kouře | Napojení na komín |
Sezóna uzení | Celý rok (udírny s izolací) |
Zaměření | Komerční použití |
Velikost udírny | Střední udírna |
Model udírny | "125" |