KAISER udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací


18550 Kč

Zlevněný produkt KAISER udírna STOPĚTADVACÍTKA, nerez s izolací od výrobce KAISER u nás najdete nejlevněji za 18550 Kč.

  • Výrobce/Značka:
    KAISER
  • EAN: 8595561300130
Kapacita udírny Do Kaiserovo 125' nafutrujete 70 klobás, 30 pstruhů, nebo 20 kg masnýho i nemasnýho proviantu. Udit můžete i sýry, zeleninu nebo třeba sůl. Mrkněte na moje tipy a  recepty a nechte se inspirovat!   Design udírny Kaiserova elektrická 125'  je stálicí i v letošní sezóně. je to Ideální domácí izolovaná  udírna pro celoroční provoz, u které jsme vylepšili několik detailů pro komfortnější používání. Na sichr!   Použití udírny Díky izolované konstrukci můžete udírnu používat po celý rok.  Je ideální na zahradu nebo na terasu a jednoduše jí napojíte i na externí kouřovod.   Rozměry udírny: 38,5 x 125 x 41 cm Objem komory: 36 x 106,5 x 32,5 cm Průměr komínku: 100 mm Váha udírny: 40 kg Materiál: Nerez + izolační vata Max. provozní teplota: 150°C Kapacita potravin: 20 kg   Fortelná kvalita Všechny nerezové udírny vyrábíme poctivě v Křižanově na Vysočině. Proto vám na udírnu, její konstrukci, sváry i nýtování mohu nabídnout 5 letou záruku a k tomu kvalitní služby.   Základní výbava Kaiserovo 125' Vše potřebné k vašemu prvnímu uzení je součástí balení   Univerzální topeniště   Kaiserův teploměr   Odkapová miska   3 x rovný rošt   5 x Háček ve tvaru S   5 x Háček ve tvaru U   4 x Tyčky k zavěšení   Regulace komínku   Buková štěpka 500 g Doporučuju přikoupit Podstavec udírny Doporučuju přikoupit Kaiserův čistič Doporučuju přikoupit Ochranný obal Jak na to při vašem prvním uzení? S ohnišťem na dřevo se uzení v Kaiserovce od "klasiky"  nijak neliší Krok 1 V topeništi založte žhavej základ podobný tomu jako na grilování. Můžete použít dřevěné uhlí, nebo větší kusy proschlýho tvrdýho dřeva. Ideální bude bukový a bez kůry. Krok 2 Jakmile je základ dostatečně žhavej, přihoďte na uhlíky mokrou dřevěnou štěpku. Ta se postará o vývin toho správnýho kouře. Pozor, v topeništi nesmí hořet otevřenej oheň! Krok 3 Poté vložte ohniště do udírny a jakmile je udírna hezky vyhřátá, můžete lifrovat proviant. Ohniště průběžně každých 30 min. kontrolujte a případně doplňte mokrou štěpkou.   Uzení je kumšt Moje izolovaná 125' je ideální udírna pro všechny, kdo chtějí udit po celý rok bez ohledu na to, jestli je venku hic a nebo pod nulou. Tak raušovní uzení!   Raději byste panstvo domácí udírnu s větší kubatůrou? Velké udírny Nebo z fleku poloautomatiku bez nutnosti obsluhy? Smokemeister Uzení je nové grilování Tak ať vám šmakuje!.
Materiál Nerez
Hmotnost masa Až 20kg
Druh topení Topeniště na dřevo
Externí odvod kouře Napojení na komín
Sezóna uzení Celý rok (udírny s izolací)
Zaměření Komerční použití
Velikost udírny Střední udírna
Model udírny "125"